Blog

 Varázslatos Művészeti Élmények Szentendrén: Egyedi Műhelyvásár várja az Érdeklődőket!

 

A szeptemberi hónap mindig is az alkotás és a művészet ünnepének számít, és idén sem lesz ez másképp! Végre itt a lehetőség, hogy egy csodálatos műhelyvásáron részt vegyünk, ahol a festészet, textilalkotás és lakberendezés színes világa találkozik. A szeptember 9-én, szombaton megrendezésre kerülő esemény Szentendre varázslatos környezetében várja mindazokat, akik szeretnének egy napra elmerülni a művészetek izgalmas világában.

 Festmények és Textilalkotások: Egy Kreatív Utazás

Ha valaha is kíváncsi voltál arra, hogyan születnek a lenyűgöző festmények, vagy éppen milyen kihívásokkal jár egyedi textilalkotásokat létrehozni, akkor ne hagyd ki ezt a különleges lehetőséget! A műhelyvásár két fő pilléren nyugszik: a festészet és a textilalkotások. Válogass a lenyűgöző festmények között, és találd meg azokat az egyedi textilalkotásokat, melyek otthonod díszeivé válhatnak!

 Lakberendezés és Kiegészítők: Egyedi Táskáktól a Színpompás Terítőkig

Ha a lakásod vagy gardróbod frissítésére vágysz, a műhelyvásár kiváló lehetőséget nyújt számodra. Fedezd fel az egyedi tervezésű lakberendezési tárgyakat, melyek garantáltan feldobják majd otthonod hangulatát. Ha pedig szeretnél egy kis egyediséget csempészni mindennapjaidba, ne hagyd ki a gyönyörűen kidolgozott táskákat, pénztárcákat és nesszeszereket. Minden egyes darabot gondosan válogattak össze, hogy segítsenek kifejezni a saját stílusodat és egyediségedet.

 Beszélgetések a Művészekkel: Kulisszák Mögé Pillantva

Az esemény nem csupán vásárlási lehetőséget kínál, hanem egy igazi művészeti közösségi élményt is. A művészek szívesen megosztják tapasztalataikat és kreatív folyamataikat az érdeklődőkkel. Betekintést nyerhetsz a kulisszák mögé, megtudhatod, mi inspirálja őket, és milyen technikákat alkalmaznak alkotásaik létrehozásához..

Gasztronómiai Élmények: Bori és Peti Finomságai

A műhelyvásár nemcsak a szemet, hanem a gyomrot is kényezteti. Az esemény helyszínén Bori és Peti várják az érdeklődőket ínycsiklandó finomságokkal és frissítő italokkal. Egy kellemes kávé mellett még jobban élvezheted a művészeti élményeket, és közben beszélgethetsz más művészetkedvelőkkel is.

 Időpont és Helyszín

A műhelyvásár 2023. szeptember 9-én, szombaton kerül megrendezésre, és 10:00-tól egészen 18:00-ig tart nyitva. A varázslatos eseménynek otthont adó helyszín Szentendre, mely önmagában is egy festői város, ahol a művészet és a kreativitás mindig is otthon találta magát.

 

Hogy telik a nyár a House Of Art-nál?

Végre nyár van és ezzel együtt elkezdődtek a nyári workshop táborok is. 

Minden szerdán reggel 9-től délután 2 óráig van lehetőség közös varrásra.

A tábor előkészületeiről Bori gondoskodik, kitalálja miket fognak varrni, tervezni, szabni a résztvevők. Beszerzi a szükséges textileket, rendbe teszi a műhelyt, hogy rendezett, kellemes környezet fogadja a táborozókat.

Bemutatkozó blog cikk

A webshop elindításával szeretnénk nektek bemutatni a különböző alkotásinkat, ezen felül fontosnak tartjuk, hogy minket is megismerjetek! Az első blog cikk rólunk szól és a munkásságunkról!